Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

BIKEFIT Testreszabás

 

 

 

 

 

 

A kerékpár testreszabás elsődleges célja, hogy a lehető legjobban érezd magad a nyeregben, megtaláljuk az optimális pozíciót, a maximális hatékonyságot, úgy hogy közben minimálisra csökkentjük a sérülésveszélyt, eltüntetjük a fájdalmakat, zsibbadást, minimálisra redukáljuk, illetve megszűntetjük a már fennálló problémákat, és biomechanikailag is kihozzuk a a legjobbat.

Számos testreszabási rendszer és módszer létezik világszerte, ezek közül az egyik legelismertebb az amerikai BIKEFIT rendszer adja a testreszabásom bázisát, amely első körben statikus, majd dinamikus beállításból áll, azaz a kerékpáros a saját kerékpárján mozgás (hajtás) közben kerül bemérésre, elemzésre, ami egy igen hatékony módszer. Mivel mindannyian különbözőek vagyunk, a problémák sem sablonosak, éppen ezért sokat is kérdezek annak érdekében, hogy valóban ki tudjam hozni a legjobbat.

Ugyanakkor, a világszerte használt legjobb rendszerekből merített plusz módszerekkel, tapasztalatokkal egészítem ki a komplex beállítást.

 

A mérést jómagam végzem, én Dékány Géza vagyok, 21 éve aktívan tevékenykedem sportszer/kerékpár kereskedelmi szakmában, jelenleg is nagyon aktívan, versenyszerűen kerékpározom leginkább országúton, a sport iránti szenvedélyem és szeretetem megkérdőjelezhetetlen.


 

 

Többféle testreszabási rendszer ismeretével rendelkezem,  az amerikai BIKEFIT-nél bizonyítványt is szereztem.

Beállításom nem csak versenyzőknek ajánlom, hanem minden olyan kerékpáros számára aki a lehető legtöbbet szeretné kihozni magából, vagy csak javítana a komforton, kényelmen.

Lehetsz túrázó, országúti bringás, hobbi hegyi kerékpáros, vagy épp életed ironman versenyére készülsz? A tavalyi verseny eredményeden javítanál? Már annak is örülnél ha nem fájna a hátad, nyakad, vállad vagy éppen a feneked az első fél óra után??!! Célom, hogy segítsek neked ebben a beállítás, testreszabás keretein belül, de biztos vagyok benne, hogy egyéb hasznos tanáccsal is segíteni tudlak ha ellátogatsz hozzám.

BEJELENTKEZÉS, előzetes időpontfoglalással lehetséges.:    EMAILBEN, vagy TELEFONON: +36706062230

A beállítások árai egy kerékpárra, illetve egy cipőre/szettre vonatkoznak, több eszköz esetén az árak változhatnak!

 

 


 

  • Komplex beállítás:

Időtartam: 100-150 perc, amely egy teljes körű beállítást tartalmaz.

Állapotfelmérés, adatok felvitele, problémák feltárása, teljes körű pozíció elemzés és diagnosztika majd beállítás, tanácsadás.

360 fokos mozgáselemzés szoftveres visszaellenőrzéssel, majd beállítás.

Beállítás során kérdezek tőled, és tájékoztatlak minden változtatásról, javaslatról.

Korrekció, után állítás esetén többlet költséged nincsen.

Ár: 30.000 Ft

 

Ha szükséges a későbbiekben korrigálok, módosítok, finomítok, hogy a végeredmény a lehető legjobb legyen!

A visszajelzésed rendkívül fontos számomra, hiszen így tudok igazán minőségi személyre szabott végeredményt nyújtani, javítani.

 

   A szükséges kiegészítők mint stopli, speciális csavarok, különböző alátétek, betétek, stb stb, mind plusz költség.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Fontos Tájékoztató:

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy komoly egészségügyi problémával, elváltozásokkal, fordulj szakorvoshoz!

Balesetből, műtétből, vagy bármilyen rendellenességből származó, esetleg már régóta fennálló komoly egészségügyi problémával kapcsolatban szakorvossal konzultálj.  

Információ:

E-mail: gsportzona@gmail.com

Tel: +36706062230

Cím: 6724 Szeged Makkos-Erdő sor 24.