Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sporteszközök

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

A felfüggeszthető erősítő egy sokoldalú eszköz, úgynevezett heveder-rendszer, amely mobil edzőteremként használható. Az egész testünket megmozgatjuk vele, valójában saját súlyunkat használjuk ellenállásként. Kortól, nemtől, edzettségtől függetlenül használhatjuk a hevedert, nem számít súlyunk sem, hiszen az intenzitást a saját magunk számára legmegfelelőbb módon tudjuk beállítani. Növekszik állóképességünk, közben pedig ízületeink is edzésben maradnak, formáljuk és alakítjuk izomzatunkat.  Dinamikus vagy húzódzkodó jellegű edzést is végezhető vele függetlenül attól, hogy a cél a zsírégetés, nyújtás, vagy az izomzat növelése. Több száz gyakorlat végezhető el vele!

Az edzőheveder erős szalagokból áll, melyeket egyszerűen rögzíthetünk szinte bárhova! (ajtóba, kampóba a falra, oszlophoz, bordásfalra, fán stb.) Könnyű és kis helyigényű: hordtáskájában bárhová magával viheti. 

Az edzőszalag végén kényelmes markolatok találhatók a kezek és lábak számára, melyek gumírozottak, így strapabíróbbak mint a szivacsos változataik. A pánt belül szivacsos, így lábgyakorlatoknál is kíméletesen használhatjuk. A rögzítő heveder és szalagok mérete is állítható. Az multitréner terhelhetősége szintén egyedülálló, hiszen biztonsággal viseli a nagy testsúlyt, gyakorlatilag nincsen tömegbéli korlát a használatánál. Maximális terhelhetősége ötszáz (!) kilogramm! 

Technikai adatok 
- terhelhetősége: 500 kg
- maximális hossza: 245 cm 
- csúszásmentes markolatok

A csomag tartalma: 
- szalagok
- ajtó rögzítő
- rögzítő heveder
- jól szellőző hálós hordtáska

Használati tanácsok: 
Ajtóra akasztva, az ajtó sérülésének elkerüléséhez a zsanérokkal ellentétes oldalon eddzen. Kulcsra zárt, stabil ajtónál edzhet biztonságosan. Mindig bizonyosodjon meg róla, hogy megfelelően rögzítette a terméket. 

13.990 Ft 11.990 Ft
Gyártó: Aktiv sport
Raktáron

A henger alkalmas kezdő és haladó pilates gyakorlatokhoz is. Fő funkciója az alátámasztás. A bordázott felső réteg eltávolítható!
A henger 45 cm hosszú, átmérője 15 cm.

Anyaga: lágy EVA.

12.990 Ft 9.990 Ft
Raktáron
2.490 Ft 1.890 Ft
Gyártó: Aktiv sport